Elektriker i lund6

Alla typer av elinstallation i Lund: Installationer, reparationer & service

När det kommer till våra arbetsuppgifter så faller det mesta inom ramarna för någon av tre kategorier: installation, reparation och service. Som din trygga elektrikerpartner hjälper vi dig med detta!

Nöjda kunder & trygga installationer

Som din elektriker i Lund så hjälper vi dig med installationer av alla de slag, från nyinstallationer av hela elsystem till förändringar i fasta installationer och installation av ex. tele och data. Behöver du hjälp med enklare saker som byte av lamphållare eller vägguttag så finns vi givetvis tillgängliga även för det. När det gäller el så ska man alltid ta det säkra för det osäkra - inget uppdrag är för lätt eller svårt för oss.

Reparation och felsökning av elsystem är något vi lägger mycket av vår tid på, men vi vill gärna prata lite om vikten av service för att förebygga allvarliga problem och skador på de elsystem som finns i ditt hem eller på din arbetsplats. När något går sönder är vi snabba med att undersöka huruvida det är värt att reparera eller om man hellre bör satsa på att köpa och installera en ny produkt. När något kan lagas så bör det väl i regel lagas, men det är förstås alltid upp till dig att avgöra.

Vi hjälper dig med allt inom el, från installationer till reparationer och service av alla typer av elsystem.

Solid kompetens

Som elektriker har man byggt upp sin kompetens genom utbildning och erfarenhet. För att bli en riktigt kompetent elektriker krävs förstås också genuint intresse och engagemang för yrket som gör att man hungrar efter att få lära sig mer och mer. Vi är elektrikern med det brinnande intresset och vi deltar ofta i fortbildningskurser för att bredda och fördjupa våra kompetenser. Den samlade kunskapen och erfarenheten i vår elfirma är gedigen, vi har ett solitt egenkontrollprogram och naturligtvis uppfyller vi alla de nya kraven för företagaransvar.

Kontakta oss - vi svarar alltid!

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 046-560 03 66 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Sveriges snabbaste växande elinstallatör - nu i Lund!

Kvalitetskoncept

Som elektriker och elinstallatör med fokus på att leverera tjänster som gör att våra kunder kommer tillbaka till oss och rekommenderar oss till sina vänner och bekanta så är kvalitetstänket vår viktigaste grundstomme. Det finns mycket som som kan rymmas inom begreppet kvalitet - allt från val av material och arbetsmetoder till hur vi bemöter våra kunder och försöker arbeta fram lösningar som passar in i deras liv och vardag, samt hur vi hela tiden håller oss ajour med marknaden så att vi har möjlighet att leverera och förverkliga även de allra senaste trenderna. Miljöaspekter genomsyrar också allt vårt arbete.

När du som kund hos oss är nöjd med vår insats, såväl före som under och efter att vi har arbetat för dig, så är även vi nöjda. Inget annat än det allra bästa duger för oss som stolta yrkesmän - och i vidare led då för våra kunder.

Goda råd är gratis

Givetvis är du alltid välkommen med frågor som rör elinstallationer, elreparationer och/eller elservice. Vi svarar på dina frågor och bollar gärna idéer tillsammans med dig.

Säkra elinstallationer i Lund

Som din lokala elektriker står vi för engagemang och kompetens. Du har rätt till säkra elinstallationer i Lund och vi tar oss an allt inom el: från att få upp belysning och installera dimmer, installera spis & häll, golvvärme, dra ny el eller självklart hjälpa dig med laddbox till elbilen. För att förenkla din vardag och säkra dina renoveringsprojekt ser vi till att du slipper vänta din fackman.

Oavsett vilken elinstallation i Lund det gäller så skickar vi en elektriker på kort varsel och på tider som du väljer.

Vilka elinstallationer i Lund kräver en fackman?

El ska hanteras med största respekt. En felaktig elinstallation kan få allvarliga konsekvenser. Utöver brandrisk och dödsfara så accepterar inte försäkringsbolag detta. Många elinstallationer är inte heller tillåtna att utföra själv. Några exempel är att installera belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation.

Ring alltid oss för säkra och trygga elinstallationer i Lund. Fråga oss gärna om råd om du är osäker på en elinstallation. Det är bra att påminna sig om vilka elinstallationer du inte får utföra själv.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Lund av lokala elektriker
 • Alltid behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Lund när det passar dig
 • Elinstallationer i Lund till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Lund

Bokad elinstallation i Lund samma vecka

Planera din elinstallation i Lund utifrån din tid. Vi kan ofta erbjuda bokning av elektriker inom ett par dagar. Vår bakgrund som trygg eljour har lagt grunden till vår möjlighet att erbjuda god service även för planerade elinstallationer i Lund.

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Lund.

Eljour 24/7: akuta elinstallationer i Lund

Är läget akut? Hos oss får du hjälp inom en timme. Vår eljour är tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar. Vi tar hand om alla typer av akuta elinstallationer i Lund.